logo-banner

Kulturarv er Important Shit

Del


Vuggevisekoncert, historisk strip, Super Mario, sovs, sangskat, prinsegemalen, tyske juletræer, kaffe med Jeppesen og 200 andre oplevelser. Denne weekend begynder Golden Days Festival, ” Festival of Important Shit”, der stiller skarpt på kulturarven. 

Fredag 4. september begynder Golden Days Festival, ” Festival of Important Shit”, med Wake-Up morgenforedrag, kaffe og croissanter. I løbet af åbningsdagen kan man blandt andet opleve Georg Metz tale om kulturkanonen på Hovedbiblioteket, deltage i en historisk polterabend med absint og historisk strip på Nationalmuseet og slutte aftenen med et glas varm mælk med honning og vuggevise-koncert med DR Pigekoret på Thorvaldsens Museum. Allerede lørdag morgen står den på et døgn med computerspillets kulturarv, i selskab med blandt andre Jakob Stegelmann (Troldspejlet) og retro-arkade spil på Frederiksberg.De kommende 17 dage stiller festivalen skarpt på kulturarv med mere end 200 arrangementer, der tæller koncerter, fester, forestillinger, debatter, byvandringer og foredrag. Festivalen giver kulturarven et servicetjek, og udvider listen med ting fra hverdagen, privaten og populærkulturen.

Du kan købebilletter her på Goldendaysfestival.dk eller via arrangøren. Og ring endelig til os, hvis du har brug for hjælp. 

Læs pressemeddelelsen her